Běž už spát

Běž už spát

Anotace: o spánku a lásce :)

Sbírka: Venkovské koření

Běž už spát
když den se ponachýlí
však láska, jak noc,
vybledne nám za chvíli

Tvá hlava unavená
na polštáři mém spočine
usneš, a budu doufat
jak si láska odpočine

Na uhelném nebi zrají hvězdy
jež žhnou jak světla boží
něžné lásce usnout brání
když se na lůžko položí
Autor Petr27, 05.09.2019
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí