Polehoří

Polehoří

Anotace: Polehoří

Polehoří

 

Píšu to rovnou sem

  protože jiná možnost není

 pitvám strašidla

je to strašná práce..

 

Starám se vokotle

  sedmihvězdného prostoru

 Tramvaje číslo nekonečno

Pane Kabelko přiložte do kotle..

 

Moc G nás zabije ale

  Porto Ercle ejště nikdo neprojel živý

 ani ten z Moravy

Tak Šestku na plnej tah buď se rozlomíme my nebo oni..

 

Ale B x H mohou být i květy

  jsme dost kompatibilní ale nevíme jak dost

 Horizont Události To nedal

selhal mu kombustibul..

 

Ale To nám nehrozí

   ANILÁSKA

 B x H mohou být i květy

Tak vole porcuj maso času..

 

 

AV 2019.

 

 

 

 

 

 

Autor milík, 20.10.2019
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Nata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí