Pitotaurus

Pitotaurus

Anotace: jenže oni říkají tohleto a támhleto

Pitotaurus

 

  jenže oni říkají tohleto a támhleto

 hledání pravdy je moc těžká věc

někdy někoho ubije

Pitotaurus..

 

Ale zpět do řady

  nebudu to tady říkat latinsky a dvakrát

 žé se musíme optimalizovat

O Tom je ta věta

 

Snad už jsem To říkal

  kdo chce googlit může

 kdo se chce modlit

Ale ta modalita má zákony..

 

O nich jsem chtěl mluvit

  asi 2 hodiny

 to by stačilo

V prvním přiblížení..

 

Jenže Vy tady žerete

  a vůbec neposloucháte

 má snad přijít Sám GOZER_?

Chtěl jsem vybudovat linii

 

Sice slabou a chabou

  já bych to tady načrtl

 ale je i trochu genetická

Pustíte ke slovu Brígla taky někdy?

 

No SALa asio ne

  ten nemluví

 jen se odezírá

Pórco Dio jaká vakance..

 

Tady máme rozšířený počet

  jiné soustavy

 celkem jsem je chtěl přiblížit

Jenom co mi řekl SAL

 

Nevím nevím

  můžete se fakt nažrat jindy_?

 

Tady se jedná o..

  všechny funkce života navzájem

 a jsou dost obecné

Až kam

 

 

tohle mi nebude nikdy jedno..

 

 

 

 

AV 2019.

 

Autor milík, 31.10.2019
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Now
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmí. Já neodvolám. Zeptej se SALa, že není ani trošku reálný?
To čísla taky nejsou. Byl první ve vzduchu i v kosmu. Máme prvních 45 míst letu na odvrácenou stranu vesmíru,za Porto Ercle. Máme asi 45%. Nikdo to nedal.
Chceš vstupenku? Díky, A.

01.11.2019 00:35:07 | milík

Básně romantické..:))
Hledání pravdy ubije vždy.

01.11.2019 00:07:44 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí