Kočka

Kočka

Anotace: kočka která běží

Kirsten von Nord

 

 

kočka která běží

  po ulici která není

 je méně dotyků a bodů záchrany

Ale to není pravda..

 

5 hvězd pro ..

  Kirsten von Nord

 někdo dělá chaotickou chybu

A neví co dělá..

 

To nemusí být

  jenže není to tak

 jak by si divák myslel

Jsou to jen diváci..

 

Zapomenuté zvíře

  Chvěje se a bojí se

 třeba je to kočka

Navždy tak chaotická zmatená..

 

AV 2019.

 

 

Autor milík, 01.11.2019
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí