Návrat

Návrat

Už zdálo se, že jsme se ztratili,
každý šel si zvlášť životem.
Už vypadalo, jak kdybychom nebyli,
když čas kolem běží překotem.

Po zimě vrátila jsi se, jak vlahý vánek,
jak vůně jara ve vzduchu.
Přišla jsi, zahnala můj spánek,
já neměl ani předtuchu.

Vždyť tvoje krása roste stále
s každým slovem cítím třas.
Jak v šachách, když obětujes krále
tak vím, že našel jsem tě zas...
Autor Nazgulll, 20.12.2019
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Donne, Lioness, Iva Husárková, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V sachach, kdyz padne král, tak je konec. Tak tomu zas nerozumím.

22.12.2019 08:13:27 | praetorian

Každá oběť něco stojí.. Tak ať to za to stojí! :)
P. S. Ono ještě existuje ICQ?

22.12.2019 00:37:11 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí