Bavit se spolu

Bavit se spolu

Anotace: ***

Už mě nebaví se nebavit, řeklas.
Sledoval jsem tě malicherně
přivřenými víčky a dychtivě zíral na tvoje rty.
Kam se pohnou jestli se prohnou

Peprně jsi proskákala mezi galaxií
a už jsi byla na nejbližší hvězdě.
Takový kousek.
Akrobatický nebo vzdálenostní?

Tvé rty se pohnuly a já v rouše Adamově
vykročil do té zimy.
Ostříhal jsem si nehty, aby mi za ně zima nezalezla
a jinovatku jsem oklepával s každým tvým
teplým slovem.

Absolutní nula - vynechaných lichotek
prostě musela přistát na tvojí hvězdě.
Hodně jsem se snažil, snad každý už to zažil

A když už se tak přivineš
pod hvězdářským dalekohledem
ve vykýři našich životních střech,
zjistíme společně, jak nás baví se bavit
....hlavně spolu ...

A tak jsme odvrátili tvoje závratě rudou
linkou tvojí rtěnky na zrcadlech ve všech
zapadlých hospodách, kam nás naše pohledy zanesly.

Autor Petr Z, 04.01.2020
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se ledy se prolomí ;-)

05.01.2020 15:33:05 | jenommarie

Pokus o partnerský dialog, v inspiraci myšlenek sublimujících do vesmíru. Popasoval ses a se šťastným koncem.

04.01.2020 23:37:01 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí