Milenka na jednu noc

Milenka na jednu noc

Anotace: Žena jako noc psáno volným veršem

Sbírka: Verše z bytu

Noc za ranního úsvitu pelichá
jak čápi vracející se
z jižních krajin
tma,jak svůdná koketa
co každý večer
souká se do nylonek
jde jí to ale ztuha

Pryč je doba krutých zim
Chci se
dotknout soumraku
abych dvěmi prsty
típl slunce jako poslední
zbytek cigarety
a mohl tak zavolat tmu

Ona by pak přišla
sama v černých šatech
šel bych s ní
po nábřeží
do útulné kavárny
kde bychom
nad šálkem debatovali
až do rána
Autor Petr27, 27.03.2020
Přečteno 471x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, takova, jenommarie, JC senior, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná představa

28.03.2020 13:14:58 | takova

díky :)

28.03.2020 13:16:12 | Petr27

Moc hezká a pohladila;-) "ST"

27.03.2020 20:04:32 | jenommarie

díky moc:)

27.03.2020 20:19:59 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí