Cesty

Cesty

Anotace: .

     

Bigamní i bisexuální

Někdy to zní šíleně, že dvě ženy mají rády jednoho muže

a sebe navzájem a dokáží v tomto trojúhelníku fungovat.

 

Žijí v horách, vysoko od civilizace

kde nerušeni… a obklopení

přírodou a duchovní krásou

se vzájemným poklidem-v souznění

nalezli svou pravou životní cestu.

 

Všichni tři se potkali na nejkrutějším vrcholu…

své temné minulosti a závislosti

a zde teprve zjistili, KDO VLASTNĚ JSOU

a po čem touží a co si přejí – NA STEJNÉ VLNĚ NALADĚNI.

 

Všichni chudí a zároveň tak bohatí.

Se skromností, úctou a pokorou

uprostřed hor -  spokojeně – svobodně žili.

 

  

Autor Krahujec, 02.07.2020
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Amonasr, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potkali se v nejkrušnější chvíli a paradoxně, nalezli lásku...kterou mnozí nepochopí odsoudí a přesto...pořád je to láska :)

02.07.2020 23:39:23 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí