Dračí žena

Dračí žena

Anotace: písňový text

Propojená
kořeny s Matkou
hledala sílu draků


Roztoužená
cítit a žít
krůček po krůčku k zázraku


Láskou být rozechvělá
něhou tvou pokoušená
písněmi prostoupená
poznáním být Dračí žena


Hmmm mm


V slabosti silná
chtěla tu stát
podstatou protikladů plná


Hrdá i plachá
s darem si hrát
znělá i vyplašená srna


Ref.
Pažím tvým zas uniká
hořké slzy polyká
v prostých slovech ukrytá
za svým zítřkem jde si dál...



Vzývala sílu
prastarých stromů
dychtila návratem být domů


sbírala víru
motlitbou kruhů
uctila přátelství druh v druhu


v lásku být napojená
něhou tvou ukojená
písněmi prostoupená
poznáním svým Dračí žena


Ref.
Pažím tvým zas uniká
hořké slzy polyká
v prostých slovech ukrytá
za svým zítřkem jde si dál

za svým zítřkem jde si dál...
Autor Malá mořská víla, 16.10.2020
Přečteno 301x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, V.N.Losinský, enigman, Emily Říhová, mkinka, Akrij8, jenommarie, Krahujec, Amonasr, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

může si na toho draka klidně nasednout...

31.10.2020 01:32:02 | enigman

Rozmanité roviny ženy

20.10.2020 23:35:46 | Akrij8

Žena se sílou draka.;)

16.10.2020 18:58:34 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí