Zrozeni pro věčnost

Zrozeni pro věčnost

Anotace: Klenoty lásky

  

Za temnými horami a černými lesy – tam daleko za vsí

kde ticho, samota panují a míza v srdcích milenců kolují

-setkali se poprvé  ve skromném živobytí.

 

On a ona – sám a sama – oba čistí a neposkvrnění

láskou a vzájemnou sympatií se okouzlili

a chtěli zde žít (i zemřít)  v souznění navěky.

 

Zaláskovaní..  uctívali –  božství převtělení Afrodity

 

 

Vzácné a magické místo – pulzující koloběh veškerého lidství

vnímali navzájem i v sobě jako posvátné

 

Tam daleko za černými lesy, přežila láska navěky.

 

 

 

Autor Krahujec, 12.01.2021
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: Aramgad, Emily Říhová, Amonasr, enigman, šerý, Vivien, Kubíno, Psavec, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohádka o lásce:)

12.01.2021 18:23:29 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí