Pro koho truchlíš dívko

Pro koho truchlíš dívko

Anotace: Pro koho jen? A zaslouží si to?

Pro koho truchlíš dívko?

Náhodný milenec
Skutečně?
Jen?

Nebo snad přítel?
Cizinec,
co vkradl se
...do prostěradel

tak necudně cudných

Nacházel zbytky
Tvé ženskosti v klíně

A za třicet stříbrných
Tě zaprodal

Jen laškovný úsměv
zůstává v myšlenkách
nebylo v tom pohledu
snad
něco víc?

Nepátrej po někom,
kdo miloval a zmizel
a možná ho držel
jen laciný chtíč

Netruchli po citu
tak zkaženém
shnilém

Snad miloval opravdu?

Objevil ženu
a v ní to krásné
pár mrzkých chvilek
ulpívá na dlaních

Otevřel dveře
tak přísně střežené
v návalu horkosti
zpátky ho volají ...
Autor Jajja, 01.06.2021
Přečteno 198x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Jackyl, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Frr, Poetik, Pittoresque
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí! ST!

01.06.2021 07:05:21 | Pittoresque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí