Proud duše

Proud duše

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Šumí les.
I v zimě též.
Smrky, jedle.
Srdce táhlé.
Jednou zrodí se báseň.
A bude mít vášeň.
Palouků a polí.
A lásky, co nebolí.
Voní i laská chvojí.

Jsou Vánoce.
I zvířátka se nají.
Koleda a smysl dvojí.
Dýchám v jinotaji.

Vidím les.
Čechrám ves.
Pojmi mě, dnes.
Jsem Tvojí.
Lesní paní.
Slova hřejí.
V žalu nadělí.
Autor mkinka, 11.12.2021
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes mimořádně ...
Budu myslivec ...
Co zvířátka pozdraví ...
Seno i kaštany dopraví ...
Tam kde je Tvůj les !
Krásné :-)

12.12.2021 15:59:54 | Fialový metal

Srnky jsou krásné a dech lesa hladí. Děkuji za napsání.

12.12.2021 16:57:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí