Nedělní vášně

Nedělní vášně

Co je mé je i tvé
stejnou postel každou neděli sdílíme.
 
Pod peřinou tajně s ránem bloudíš
zbytky vášně ze mě loudíš.
 
Do světových stran je rozdělená včerejší noc
nechtěla jsem po tobě až tak moc.
 
Tvůj neklidný dech a mé rozevláté vlasy
zamilovaně zamilovaná jsem do tebe asi.
 
Stíny našich těl odráží se směrem na sever
vzpouzíme se společně pod jedním hvězdným nebem.
 
Po tváři mi prstem kreslíš obrázky,
které se neuchopitelně vpíjí mezi mé vrásky.

Autor Anety poetry, 14.02.2022
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Fil, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí