Nezapomenu

Nezapomenu

Než na mě zapomeneš, 

dej mi prosím svou adresu,  

abych mohla, za pět let, 

projet kolem a vzpomínat. 

 

Nebo až budu listovat, 

svým starým seznamem,  

projde mi Tvé jméno, 

pod rukama, před očima. 

 

Mihne se v mysli,  

poodhalí cestu do tajů, 

zmate mě svou starou vůní, 

pozve k sobě na návštěvu. 

 

Znovu uvidím Tvůj úsměv, 

dám se do psaní dopisu, 

do minulosti, kterou ale, 

tenhle příběh nekončí. 

 

I když minuly týdny, 

stopy smyla voda,  

děj se posunul, někam dál,  

po tvářích mi ještě tančí slzy.  

 

 

Autor girasole, 14.10.2022
Přečteno 194x
Tipy 5
Poslední tipující: Divíšek., mkinka, Jan Kacíř, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné :*)

25.06.2023 17:56:00 | Divíšek.

hezká

18.10.2022 20:02:20 | Aramgad

Opravdové i citlivé. Ohromila jsi.

16.10.2022 18:26:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí