Kde se má duše a srdce v jedno pojí

Kde se má duše a srdce v jedno pojí

2019

S rozervanou částí sebe sama,

myslí na pokraji šílenství

a se střepy ze snů,

co mě v nočních stescích vězní,

potloukám se životem,

kde ani písní tón nezazní.

Pryč, ztraceno v temnotách,

mrtvé, obráceno v prach;

nic, co bylo, se už nenavrátí...

 

Snad jen onen paprsek,

ten, co jako hlas - tichý a jemný,

- vyvede mě z útrap k oceánu

Boží lásky a slunečné záře,

jehož vlny mění se v čirý jas,

a slovům ukrytých tam,

kde má duše a srdce v jedno se pojí,

dá průchod,

aby započalo

zotavení.

 

Autor Dáma z kavárny, 23.12.2022
Přečteno 198x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí