Dcera hvězd

Dcera hvězd

Anotace: Romantická báseň

Jsem jako schránka dopisní,
jež prázdné srdce skrývá
tys vložila duši do písní
a každá z nich jinak zpívá

Štěpánko, hvězda spadla
z oblohy za noci letní
když do mého srdce ses vkradla
tak mi k nohám slétni

Jsi nevinná,jak psaní v obálce
jež však postrádá tvou adresu
bez odpovědi, rty tonou v kořalce,
ať stesk po Tobě nějak setřesu

Štěpánko, jsi krásná dcera hvězd
z nichž alespoň jednu zašlu v balíčku
abych ve tmě uviděl pár Tvých gest
nebo slzy dojetí, jež ti sedí na víčku
Autor Petr27, 16.07.2023
Přečteno 155x
Tipy 11
Poslední tipující: Tvbm, mkinka, Kan, Marťas9, Kubíno, Stanislav32, Amarylka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda romance.

18.07.2023 16:24:30 | mkinka

díky :)

18.07.2023 19:07:35 | Petr27

Rádo se stalo.

26.07.2023 21:37:50 | mkinka

:))

26.07.2023 22:08:37 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí