Oči

Oči

Když se na tě podívám,
nemluvím, nic nevnímám.
Jak tvé oči kouzelné,
mohou být tak, poklidné.

Klid, ten v nich nalézám,
nemluvím, nic nevnímám.

Každý den, ta samá věc,
ty jsou pro mne, jako klec.
Klec tak krásná,
ponurá,
jako noční obloha.

Zahrada tam v kdesi leží,
nikomu, na ní nezáleží.
Pro Adama paráda,
má kvetoucí zahrada.

Probudím se z toho spaní,
kolik jsem tam strávil dní?

Mnoho, mnoho na to že,
on zas říká protože.
Autor Jaromír Jakub Adam Erben, 26.01.2024
Přečteno 124x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Jarunka, Rafinka, Psavec, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě mezi námi a přeji mnoho inspirací k psaní .-)

26.01.2024 23:10:08 | Jarunka

Pohled do očí říká vše.

26.01.2024 21:21:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí