Eso

Eso

Chci ti to říct jen tak, znenadání,
jakoby o nic nešlo,
jakoby bylo plno jiných věcí,
které je ještě třeba říct,
jakoby to byla jenom karta,
a zrovna ta svrchní z balíčku,
a jako bych jich měla plné ruce,
takže bych ji nepotřebovala oplatit,
jakoby to bylo pouze jedno eso,
kterých možná nosíš po rukávech víc,
jakoby to nic neměnilo, a co já vím,
třeba to nic nemění.

Autor girasole, 07.04.2024
Přečteno 65x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Paulín, J's .., mkinka, Tomcat, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v rukávech jsou spíš ruce...

11.04.2024 08:34:07 | enigman

tak jestli má es víc
ona bude postávat
anebo ji nechá vyhrát
eso eso a ještě sedma*

07.04.2024 15:12:55 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí