Sami

Sami

Raději nechci vědět,

jestli se za sebe,

kterými právě jsme, 

někdy budeme stydět.

 

Nechci se smiřovat,

s trápením z budoucna, 

vždyť spolu teď dýcháme, 

sdílíme vřelé city.

 

Vnímáme každý úder,

srdce toho druhého,

umíme mu naslouchat. 

A jestli to má přijít... 

 

Nepočítám s tím,

neočekávám to,

nehodlám to vyhlížet, 

stejně tomu neuteču. 

 

Nejsme svými oběťmi, 

nikdy se jimi nestaneme, 

pokud budeme jako jeden, 

bojovat spolu po boku. 

 

A když se naše pouta, 

i přesto zpřetrhají, 

alespoň bude jasné, 

že tím nejsme vinní. 

 

Nenechali jsme to

napospas slepé náhodě, 

jen ve dvou nejsme tolik, 

kolik umíme být sami. 

Autor girasole, 11.04.2024
Přečteno 65x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Kacíř, Kan, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí