Post-APO

Post-APO

Anotace: Při čtení knihy Metro 2033 jsem dostal nápad na napsání série Postapokalyptických básní

Na hřbitově lidské civilizace
vládne tma
slunce již zde nesvítí
pohltil jej mrak


Nuklérání spád opanoval naši zem
vše co jsme po staletí budovali
skončilo pod spadem

Peníze jsou pryč
a peníze jsou nic
všude jen chaos
nelze najít naději

Naději na budoucnost
našich dětí
jen hejno krkavců
je plné ideálů a nadějí
mají co jíst
a mají proč žít

Krysy a mouchy-
ty také zvítězili
naplnili se jejich touhy
a dosyta se nakrmili
lidskou pýchou
a hloupostí
takhle jsme dopadli
zbaveni veškeré moudrousti
a všech pudů a norem
které dalším generacím jsme předávali
aby jsme je potom v prachu šedém
do země zašlapali
Autor lukassnajdr, 31.05.2015
Přečteno 702x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí