Vysílač

Vysílač

.
V šoku z těch prvních dní
kdy zavřeli lesy
Zajetí tmavých zdí
a Vizeleté - barevné směsi

Toto bývali ptáci
"Trochu to zesil."

Toto bývaly stromy
..Pardon omyl..
Toto bývaly keře
"Zavři dveře."

Toto bývaly šelmy
"Běž pro helmy !"

Toto bývalo hřejivé teplo
lidských dlaní
Z.A.K.Á.Z.A.N.É. V.Y.S.Í.L.Á.N.Í. !!!

Toto bývaly květy..
Nevzduch
proťal
projektil

Toto bývali lidé ...
Autor Now, 28.05.2019
Přečteno 503x
Tipy 10
Poslední tipující: Krahujec, Jort, jondys, Mt. Blanc, šerý, Marten, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

31.05.2019 15:26:05 | Now

Toto bývali ptáci. "Trochu to zesil." Úžasný a vypovídající obrat!
"Támhleta planeta lidí..." Byl jsem nedávno na Olympic.
Apel je asi málo. Musí se dostavit důsledek.
Přišel jsem si na své.

28.05.2019 15:06:59 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí