*-*Jen takové ufo...

*-*Jen takové ufo...

Anotace: ~~~~~(:-)~~~~~

~~~~~~~~~~~~
Přes okno 
se na mne někdo dívá
záclonou mi hýbá
pak mi rozcuchá i vlasy
spím či nespím
nevím,asi...
vždyť jsem sama doma
dnes ani průvan tu žádný není
možná tu mám vesmírňana
nebo je to jenom snění?
Je lidský nebo snad nelidský
ten host kosmický
potom je záře v ložnici
snad hvězda sem spadla zářící
v té záři stál "ON"
zelený Ufon
co má antény místo uší
na hlavě má radar a tři oči.
Zelený kočičí. 
 
Na postel se posadím
a jé,je...něco teď projde kolem
povídám,tak se mi ukaž
mám z tebe dost divný dojem.
A slyším...tak se nelekni
pak na noční stolek načmárá
já tu budu chvíli moc rád s tebou
jsi pozemšťanko ráda?
Prý chtěl by poznat tu lásku
co zná jenom z vesmíru
řeknu mu...víš ty co,
víc užiješ si třeba
v Kuala Lumpuru.
Ale jak se rozednilo
něco oknem tak jak přiletělo
tak i vyletělo...
 
Asi se mi to jenom zdálo.
Sláva...
 
~~~~~~~~~~
****************
*****************

 

Autor Květka Š., 19.02.2020
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, jenommarie, Kapka, vlnka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uff... To já bych se asi lekla více. Líbí se mi, ST

19.02.2020 19:02:52 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí