Ďáble

Ďáble

Anotace: Oddávám se Ti... divoce

Kroužím
Kolem Tebe
Díváš se mi do očí
Vyžaduješ soulož
co mé plány zúročí
jsi stejný jako já
jsi stejný jako ďábel
jsi stejný jako moje duše
jsi Kain a já jsem Ábel
jsi člověk
který je mi blíž
blíž než moje tajná skrýš
víš o mě všechno
nevíš vlastně nic
jen že je nám spolu hrozně hic
cítíš to samé
co mám teď já
co cítil každý
kdo blíž mě zná
cítíš můj dech
mou vůni
mé chvění
jsi mi tak blízko
bez uzardění
vrhám se na Tebe
neovládám nižší pud
schovávám naivitu
schovávám i svůj stud
teď jsem prostě tvoje
minimálně chvíli
musíme se svléknout
čas tak strašně pílí
tak se přitul
přitul se
a saj mne co nejvíc - prosím
tvoje tělo, tvoji krev,
tvoji touhu v sobě nosím…
Autor Ammazonic, 06.11.2007
Přečteno 742x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dnes jsou mnozí divocí, že by skvrny na slunci?

06.11.2007 10:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí