Má první

Má první

Anotace: ...možná plytké, nevím, ale ona mě prostě dostala na kolena.....

Jednoho dne, šťastný se zdál,
vešla jsem do nebe a chlad mě hřál.
Její dech na hrdle horce mne pálí,
moje dlaň na hrudi jemně ji hladí.
Tápavé doteky, laskavá slova,
vede mě k vrcholu znova a znova.
Pak přišlo ráno a byl čas odejít,
ještě jednou chtěla bych to okusit.
Bohužel jen jedna noc byla nám dána,
ty jsi s ním a já zase sama.
Autor hechicera, 12.11.2007
Přečteno 636x
Tipy 5
Poslední tipující: estrellita, Seychelly, Plato, Maddean, Melitelee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí