Dotek

Dotek

Anotace: ...kdo ví...

'Dotek tvého těla
Tolik bych poznat chtěl.'
Kdysi mi napsal
Ten, kdo již zapomněl

Jak chutná a hřeje,
Sametově hladí
Až se celý chvěje
S rozumem boj svádí

Jak neslyšně pluje
Po těle tam a zpátky
Dotek, který tu je
Dlouhý nebo krátký

Kdo ví, zda stále touží
Okusit nepoznané
Pít něhu z čerstvých louží
Doteky nepopsané
Autor Jn.s, 21.11.2007
Přečteno 935x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zapoměl? ;-)

21.11.2007 14:45:00 | krlCZ

...ano...

21.11.2007 14:41:00 | WhiteSkull

Je to přesné a sdělné...

21.11.2007 12:00:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí