Sex

Sex

Anotace: Obhajoba sexu před hlupáky

S E X

Co je sex - co tělo krásně rozechvívá?
že jenom pud - že každý tvor ho mívá ?

Snad jenom tvor co živý je
ne bečka jedu či lidský plagiát
co za pud člověka se stydí

to hlupák či pokrytec je
či sešlá otrava co nemá lidi rád
v druhých jen špatnost vidí

Bez sexu je půlka radosti a není života
bez sexu život chudý je špatně odtéká
bez sexu není žena ženou a nejsou děti
bez sexu je muž jen robotem na smetí
Autor Rebelek, 09.12.2007
Přečteno 1063x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Liss Durman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí