Touha

Touha

Anotace: ..hmm asito zná každý...

Touha je mrcha, co v klíně mě pálí.
Touha je problém, co stále mě dráždí.
Touha je slastný pocit blaha.
Touha je to, že stojím tu nahá.
Touha je jako hnisavý bolák.
Touha je jako nestálý tulák.
Touha je potíž, co trápí mě denně.
Touha je prostě zlobivé štěně.
Autor hechicera, 08.01.2008
Přečteno 1094x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vynech všechny "mě" a bude to daleko lepší ...

08.01.2008 15:18:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí