Slib

Slib

Anotace: ...slabá vůle, to je problém...

Už se to nestane,
dneska si řekla.

Pak náhle
(fakt nechápe jak)
noha se smekla.

Zas leží na zádech,
na krku cítí jeho horký dech.

Po uši v průšvihu zase se topí
(nechte mě topit).

Ta holka nemá rozumu za mák,
snad za to může ten absintu panák.
Autor feenuit, 08.01.2008
Přečteno 676x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí