Vím

Vím

Anotace: - - -

Sbírka: Zvláštní souvislosti

Vím
je to hloupé zklamání . . .

Vlastně to nebyl úmysl

Ale když mne pak vzala za ruku
bylo hloupé říci nemohu

Nakonec jsem se nechal svést
(hloupá výmluva)

Prostě
reagoval jsem jako samec

Teď nechci hledat někde vinu
Nechci o tom mluvit
nechci o tom ani přemýšlet
protože to bylo krásné
protože jsem skvěle obstál
a protože . . .

Teď nevím jak to v sobě zvládnu
Chtěl bych ještě
Chtěl bych znovu
Chtěl bych . . .

ale jak Ti povědět
že bys i Ty mohla být stejně žádoucí a skvělá
. . . jak jsi bývala tenkrát . . .
Autor rolon, 21.01.2008
Přečteno 713x
Tipy 4
Poslední tipující: spare, kavec, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo prostě osobní kouzlo jenom předstírá, stává se to především tehdy z obavy, že už nikdy nebude zakoušet ten úžasný pocit penetrace. Pravda je někde venku. Tak pa

22.01.2008 13:04:00 | PatriceB

Velmi, velmi upřímné.

21.01.2008 19:56:00 | spare

A není to jen nasycením...že se ti taková nezdá?

21.01.2008 18:14:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí