Milování

Milování

Anotace: Sen o milování, sen o touze, vášni, dotecích a chvílích plných něhy.

Zdál se mi sen o našem milování,
o našem laskání, našem mazlení,
o chvílích rozkoše, vášně a sténání,
o polibcích, o dotecích a hlazení.

Já na postýlku jsem Tě položil
a vedle nás svítila svíčka,
své ruce jsem něžně položil,
na Tvé ouško, na Tvá líčka.

Pak jsem Tě začal pomalu svlékat,
Ty jsi zavřela svá očka a snila,
po chvíli jsi začala potichu sténati,
když má ruka v Tvém klíně byla.

Když už jsi na sobě nic neměla,
tak já lehl si a Ty jsi mě svlékala,
v Tvých očích touha a něha hořela,
pak jsi mě na krku vášnivě laskala.

Já jsem svými prsty Tvé tělo dráždil,
na Tvých ňadrech jazykem kroužil,
na bříšku, na nohách něžně Tě hladil,
po Tvých polibcích velmi jsem toužil.

Do Tvých nádherných očí se kouknul
a Tvé tělo laskal od shora až dolu,
plamen svíčky jsem poté sfouknul,
celou tu noc my milovali se spolu.
Autor Martin M., 17.09.2004
Přečteno 11536x
Tipy 5
Poslední tipující: zatoulané kotě, AkiTamahashi, BArBArKO, Guardian angel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (165x)

Komentáře

Nezne, jemne. zni to zamilovane, konecne do toho nekdo vlozil city. Libi se mi, jen tak dal:-)

07.07.2007 22:20:00 | Zoanka

KOukám .. koukám..

17.02.2007 16:36:00 | Najlin

Asi doplním báseň obrázky a použiji jako manuál:D Ne to by bylo znehodnocení. Jako bych sám něco podobného prožíval při čtení:)Pokud můžu malou otázku:"Jestli jsi byl inspirován zkušeností nebo touhou?"

17.11.2006 23:09:00 | Flamma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí