Budíček

Budíček

Anotace: ...uprostřed noci? A proč vlastně ne :o)

Vcházíš mi do snění
bez klepání,
pohladíš lehce
a bez vyzvání

dotekem něžným
a cituplným,
s úsměvem potkám se
s probuzením.

Jak svátost těch několik
okamžiků
tichého souznění,
koncert citů,

tónů, zpívaných jen
zašeptáním...
Z kraje snů vplouvám
do usínání...
Autor Cecilka, 27.06.2005
Přečteno 1202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí