S. a X.

S. a X.

Anotace: ... mají chuť na sex!!!

Sally a Alex
mají chuť na sex!
Vypili na ex
skleničku sherry
a teď si šeptají:
Miluji tě,
mon cheri!

Ach, Alexi,
kde teď jsi?

Má drahá Sally,
nebuď tak silly!

Ach, Alexi,
mluvíš nesmysly.

Má drahá Sally,
počkej na alkoholy...

Tak, to bysme meli.
Autor Charlie Mero, 05.03.2008
Přečteno 604x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí