Svádění ve sprše

Svádění ve sprše

Anotace: ***

Při svíčkách jsme ve sprše
Kapky vody jsou naše rozkoše

Mokré tělo...svůdný pohled
Stýská se mi...jen pouhý dotek

Cítím Tvoje horké dlaně
Líbej mě za krkem...mmm to je moje

Pára na zrcadle maluje
Jak nádherně se milujem
Jen Ty a Já....

Se zavřenýma očima mi
hlava padá do klína

Cítím jak se trošku chvěješ
Jsem něžná a ty se tomu směješ

Svíčky už dávno dohořely
Tak i naše Těla se rozpojili

Je tma a já se loučím
Vášnivě Tě líbám a tím
Už dnes končím...

Sladké snění
A krásné probuzení...Ti chci přát
Bylo to krásný jen... TY a JÁ!
Autor Kett, 09.03.2008
Přečteno 1419x
Tipy 24
Poslední tipující: V.N.Losinský, tato22, Marcone, Modrý Adept, BArBArKO, Holis, Woski, LowiQ397, Bíša, saigonek, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

Moc pěkné...Čtivý styl psaní!

11.03.2008 18:06:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí