Chci to jinak

Chci to jinak

Anotace: ... v jiné dimenzi

Tam dole na vinici
stará klubovna stojí
děvčata v bílém límci
chlapci sítě rozhazují.

Oh
a jako by jsi nevěděl
že každý je zván
a jako by jsi neviděl
že každý jde sám.

A přichází a volají
A přichází a padají
na podlahu znavení
Ti davají znamení.

Oh
a jako by jsi neviděl
že koukáš právě na mě
tím pohledem to neskončí
jak mě zaskočí zaskočí.

Chci to tak jinak oh oh oh
chci to tak jinak oh oh oh !

Pravdo pravdo kdo jsi ?
Kdo kdo jsem já ?
Oh da oh da oh da oh da oh da ...

A když mě přivábí k sobě svým prstem
pohnu se trochu
pohnu se trochu jiným směrem.

Oh
pluji v jiné dimenzi.
Oh
pluji v jiné dimenzi.

Oh oh oh
otáčím se a otáčím se
až roztříštím se.

Stále dokola
jedním směrem
pohltila jsi mě
svým tělem !
Autor Charlie Mero, 24.03.2008
Přečteno 605x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zvláštní,ale ne špatné.

07.04.2008 22:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí