Údery zvonů

Údery zvonů

Anotace: ............

Údery zvonů,
z dálky znějí,

tvé rudé šaty,
z tebe sklouzávají,
lehkým pohybem,
stříhnutím nůžkami,

vidím tě nahou,
krásnou Venuši,
jak ve snech,
co o tobě sem snil,
noc co noc,
když pokaždé slunko,
za obzor zmizelo,

slunko v dálce zapadlo,

oči naše střetávají se,
čisté duše,
plné lásky,
bez falše,
bez lži,

když pomalými pohyby,
ve velké posteli,
své těla zkoumáme,
jazýčky,
prsty,

místo po místečku,
na tobě objevuji,
lákají mě velmi,
zvíře se ve mě probouzí,

prázdná místa na mapě zaplňuji,
objevuji kouzla milování,
co se nám líbí,
vášně,
jsme plní,
než usneme,
nazí v objetí….
Autor Vlk v rouše, 03.04.2008
Přečteno 532x
Tipy 13
Poslední tipující: estrellita, Severka, Aka Kiss, Romana Šamanka Ladyloba, Princezna.Smutněnka, Psavec, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je krásná..:-)

04.04.2008 06:16:00 | Princezna.Smutněnka

Pěkně ukončené.

03.04.2008 23:13:00 | Psavec

Velmi krásný obsah, celé dílko je tak jemně dravé ... jen malilinkatá věc mi tam malilinko vadí a to:
"když pomalýma pohyby," - dala bych tam "pomalými"

03.04.2008 22:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí