Touha

Touha

Anotace: od Romči...

toužím vedle tebe být
noc mi bude svědkem
tvé tělo chtít
nejsem dědkem
touhu tvou chci dnes probudit
touhu mou po tobě nechtěj odsoudit
toužím po dotycích
po polibcích
chci se tě zmocnit a milovat se
s tebou
opravdu jen lásku cítit s tebou
vidět, jak se chvěješ
jak se po milování směješ
slyšet jak křičíš
jak se k vrcholu blížíš
jak znavená usínáš
to že toužím snad neproklínáš
alespoň snít mě nech, když tě chci
milování je krásné přeci
Autor Maxí, 20.04.2008
Přečteno 1008x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, Romana Šamanka Ladyloba, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ámen:)

20.04.2008 11:23:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí