Po milování

Po milování

Anotace: ...

Chutná mi zpocená kůže
když ze mě spadneš
kluzká a znavená
odejdeš do své galaxie
usneš
klidná schoulená
neprobudí tě ani pohlazení
ani pevnější dotyky
spíš
a pootevřenými rty
ti unikají tiché výkřiky
Autor zef, 28.07.2005
Přečteno 1913x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Taky mám rád takový sny anebo adrenalinový jako třeba
trapasy při onanii, když tě někdo přistihne...

28.01.2007 17:17:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí