A dál???...

A dál???...

Anotace: ...skládané po jednom zážitku....

Nejsi sám, máš svou dámu,
přemýšlím večer, přemýšlím k ránu.

Chi být s Tebou?..sebe se ptám,
když tvoje rty na svých mám.

Mám ti říci, co bych chtěla?
-být uvnitř Tebe, tvého těla.

Došli jsme daleko, víš to také,
a ty se ptáš: překážky jsou jaké?

Jsme jen muž a žena, co sex chtějí,
však nahé tělo šaty krejí...

Knoflíček rozepneš, polibek mi dáš,
teď doplň si verše-představu máš..=)
Autor KLARISA, 18.06.2008
Přečteno 526x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, MiaaWei, Lucilillilinka, Dudlicek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smekám.
Azazen

26.09.2008 13:53:00 | Azazen

Velice pěkné.A opravdu příjemné na pohlazení.

04.08.2008 16:08:00 | Alexandr Dmitrij Kromnikov

Líbivé, svěží, milé;-)

18.06.2008 23:04:00 | Lucilillilinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí