Skúšame nepoznané

Skúšame nepoznané

Anotace: a čakáme čo sa stane

Išli sme spať
o štvrť na dnes
po úžasnom plese

Láska vošla do postele
aj nás tam túžba nesie
Premoknutí láskou
sušíme sa v posteli
Tak blízko v sebe
sme ešte nikdy neboli

Všade samé dôkazy
spoločné dotyky aj orgazmy

Skúšame nepoznané

V telách nám vibrujú
pocity rozkoše
až sme z toho v rozpakoch
Som tebou celý presiaknutý
a chcem lietať v oblakoch

Miluj ma a nenáviď ma
do dna
povysávaj všetku vášeň
zo mńa

Si iná ako druhé sú
máš v sebe zvláštnu noblesu

Máš v sebe pokoj
a vyvolávaš paniku
Pred tvojou aurou
proste nie je úniku
Autor Luboško, 25.07.2008
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: okapovaroura, jita.1965, NikitaNikaT., waterlily, Lota, Lorraine, igniss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, hm ***

27.07.2008 23:50:00 | okapovaroura

I mě, doufám, že hned tak neoschnu ... ST

27.07.2008 21:58:00 | jita.1965

...promoknout láskou...kde je ten déšť???... Luboško, tahle mně promokla do duše...

26.07.2008 09:17:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí