Sex venku

Sex venku

Anotace: asi nemusím popisovat co mě inspirovalo :)

Sex ve veřejných prostorách,
nahání někomu snad strach,

že někdo nás nalezne se milující,
to vědomí je ale moc vzrušující.

Největší utrpení je být docela zticha,
při milování se jen těžce klidně dýchá.

Nesmíme si zavzdychat co hrdlo ráčí,
ale říkat – pozor, někdo k nám kráčí,

rychle ať nás nahé nevidí.
To se člověk nemálo zastydí,

když ho naleznou při činu,
když kryje pýchu partnerčinu.

Postel v klidu domova,
se většině zamlouvá,

je to prostě klasika,
neklepat se jak osika,

že nás někdo nahé nachytá,
policie za pohoršení pochytá,

ale něco je na tom přece jen,
čas od času jít se milovat ven,

ten adrenalin dokonale vzrušuje,
jen ať si na nás nikdo nestěžuje,

každý z nás už to někdy zkusil,
a na zvláštním místě city spustil.
Autor Tomama, 01.08.2008
Přečteno 826x
Tipy 7
Poslední tipující: Janana, cevert, Rolnička, Mraveneček, igniss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký:o)já taky nežaluju a taky se občas skrývám"o)

01.08.2008 09:05:00 | Mraveneček

...já to nepožaluju :-)

01.08.2008 08:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí