Žena

Žena

Anotace: „ Muž , který respektuje ženu, se od ní dočká pohrdání.“ William Blake

I když do tvého klínu,
jablko veškerého poznání,
ukládám pozvolna a pomalu,
vrací se mi jen chtíč a pohrdání.

Jemně, tak jak to máš ráda,
jazykem s tebou si hraji,
není to sen, buď klidná,
tak nádherná, prostě tě miluji.

Nemá cenu čekat další jednání,
noc se mění v hrozný den,
vždyť s tebou už nemá žádné stání,

zas, jako mnohokrát byl bych jen křen,
v podáván s párkem a nějakou hořčicí,
nemohu si pomoc, miluji tvůj klín…
Autor Láďa, 05.08.2008
Přečteno 483x
Tipy 9
Poslední tipující: Veru, Myrja, Bíša, Holis, igniss, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi hlavně ta prvá polovina. / A citát v anotaci stojí za zamyšlení./

13.08.2008 14:01:00 | Veru

;o)) líbí

06.08.2008 20:51:00 | Myrja

Wiliam E. Blake o ženách napsal i mnoho pěkného
a romantického...

05.08.2008 15:06:00 | Bíša

jeste bych si s tim pohrala , neni to zle,ale sem tam to kazi nedodelany rym a to je skoda myslim si

05.08.2008 10:57:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí