Melancholická

Melancholická

Anotace: ....

Sbírka: Samota

Pohled tvých očí v citové bouři.
Pramen tvých vlasů má ramena pálí.
Noc je jen naše v modravém kouři.
Nad nahá těla měsíc se sklání.

Ve stínu stromu jak to máš ráda,
úplně doběla v uších mi šumí.
Něžná a divoká jak to máš ráda
lehnout na záda i tráva to umí.

Až země se zachvěla
A černá socha krásné Afrodity
Úplně,úplně zbledla.
Není třeba slov jsem
v překrásné euforii do které
si mě smyslně svedla.

Zkouřená
Nechceš spát sama
Já ti v tom nebráním.
Zúžená
Ústa tvá
V polibku ochráním.

Chci se ujistit,že to není jenom sen
A tak tě vychutnávám všemi smysly.
Jsi tu pořád i když začíná už den
A ještě krásnější tak si mně vem.

Zkouřená
Nechceš spát sama
Já ti v tom nebráním.
Zúžená
Ústa tvá
V polibku ochráním.

Iluze a střípky opravdového světa
propluješ jako vždycky.
Čerstvá je nejlepší ke konci léta
já exploduju fantasticky.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 18.08.2005
Přečteno 605x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

... jak vidím... potrpíš si na konce.. ty se mi u tebe líbí nejvíc..

14.12.2006 18:00:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí