nenaléhám

nenaléhám

Anotace: ( 23.10.1990 )

Miluji tvé horké ruce
a jejich žhavé pohlazení
oči tvé jsou oči svůdce
med nad tvá ústa sladší není
pak chytnout tě a přemýšlet
jak strácím pocit provinění
něžně krutě obejmout
a opíjet se do zbláznění
tělem, krkem i rukou tvou

co ještě v tobě, že mám rád ?
......
nevinný souhlas ve slově snad
Autor cado, 14.09.2008
Přečteno 547x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě strašně zabijí ...

30.09.2008 20:16:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí