Reklamou zblblý...

Reklamou zblblý...

Anotace: a kdo není...

Pozvání neodolala jsi
v šeru pokoje teď stojíš.
Zvědavostí přemožena
snad se i trochu bojíš.

Na uvítanou rtíky vyšpulíš
pomádou Winter potřené.
Očkem na mne mrkneš
od Avonu barvou zdobené.

Střevíčky od Bati nosíš
ochotně ti je zouvám.
I když tohle dělám rád
v odměnu tiše doufám.

Svlékáš šat co překáží
Silan místností zavoní.
Knoflíčky přeprat pomůžu
a za čas rekordní.

Punčochy Pamela Extaza
sám ti je sundat smím.
Že mou trofejí se stanou
tak to už já dávno vím.

Push-up ňadra pevně drží
zapínáním svým mi hrozí.
Snad nedopadnu stejně
jako přede mnou mnozí.

Kalhotky od Litexu
největší poklad kryjí.
Za možnost nahlédnout
v aréně se chlapi bijí.

Tělo čisťounké máš
toť práce mýdla Dove.
Tvůj klín hladce vyholen
strojkem jež Gillette se zove.

Krásou tvou omámen
pak na kolena padám.
Buď jen mou zakoktám
a nesměle tě žádám…
Autor Modrý Adept, 02.10.2008
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Poetik, Majdi, Myrja, Tacca, denebrin, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě je to můůůž! roboti píšou že je to VON :oD

02.10.2008 13:39:00 | hanele m.

Tak nevím, jsi-li můž, či žena ...? ST! za dílko, je to zajímavé, napadité a vlastně aj trefné.

02.10.2008 06:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí