Sen

Sen

Anotace: ***

Když k spánku ulehám,
na tebe vzpomínám
a modlím se, co to dá,
ať se mi o tobě zdá.

Na měkoučkém loži
ve spánku tvrdém ležím
a sním si krásný sen,
který ukončí až den.

Zdá se mi tak krásně,
před sebou tě vidím jasně,
tu přicházíš ke mně blíž
a dlouze mě políbíš.

Vášeň ve mně probouzíš,
svršky už jsou dávno pryč,
a s každým tvým dotykem
přestávám cítit pevnou zem.

Svět není černý ani bílý,
jen chtíč můj stále sílí,
na postel mě pokládáš,
co se stane, dobře znáš.

Polibky na kůži mé,
jsme jak tělo jediné,
slast nás zcela pohltí,
zůstaneme v objetí.

Polibkem to začíná,
polibkem to končí,
a myšlenka jediná
se už s tebou loučí.

Oči si rukou protírám,
slunce se na mě usmívá,
už je tady nový den,
škoda, byl to jenom sen.
Autor Lonely.girl, 16.10.2008
Přečteno 722x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, grohy, bobi bobie, střelkyně1, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Stejně cítím z tvého dílečka ještě čistou dušičku-a to se mi líbí.

16.10.2008 20:07:00 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí