Žena II

Žena II

Anotace: „ Nahota ženy je dílo boží.“ William Blake ... poctě ženám, doufám, že se bude líbit...

Když pozvolna do bahen světa klesám,
na koleno, před tebou se klaním,
bolest srdce v hrudích doznívá až k nám,
znám tvé oči, modré studánky za pozadím.

Laskám jen výmysl své mysli,
hřejivé tvé teplo mě obklopuje,
bojím se tvého těla, jen dotekem prý zabíjíš,
už více milenců s pokorou si propustila.

Bezduché tělo jen s příchutí jahod,
pohledy bez očí, doteky smyslné,
tělo úžasné, ňadra růžové,
zem pod nohami se třese, konec přichází.

Nebyla to zem, kdo se zde třásl,
to má maličkost v tobě chtíčem pláče,
stačilo jen se otevřít a rukou pozvat dále,
pojď, pojď blíže, už cítím tvůj tep.
Autor Láďa, 27.10.2008
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Bíša, Jin, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

erotika..jemná,obrazná:-)

27.10.2008 10:08:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí