Vášnivá

Vášnivá

Anotace: Prosím Boha o odpuštění a zároveň děkuji, že mi dal poznat něco takového ...

Bože, opět jsem zhřešila, odpuštění mi dej,
já hříšnice před Tebou poklekám a tolik se kaji.
Netrestej milence, hold jejich čisté lásce vzdej,
sám víš jak těžké je mezi lidmi takovou lásku najít.

My byli opět do náruče chtíče a erotiky vehnáni,
dali jsme průchod vášni a touze.
Snad nebudeme jako Adam a Eva z ráje vyhnáni,
milovali jsme se něžně a dlouze.

Dokonale jsi mne na postel položil,
dotyky a polibky pokryl celé mé tělo.
Hoď kamenem kdos takovou lásku zažil,
byla jsem tak šťastná, plakat se mi chtělo.

První milování bylo nádherně něžné,
vnikl jsi do mne pomalu, s citem, láskyplně ...
Lásko, prožít tolik orgasmů, je to běžné?
Při milování my dva jsme na společné vlně.

Pak desítky čajových svíček rozložili jsme po pokoji,
pozorovali jsme hřejivý tanec plamínků.
Já pocítila v Tvém klíně Tvou touhu opět v nepokoji ...
Tohle milování vypálilo mi do srdce vzpomínku!
Autor ona_a_on, 02.11.2008
Přečteno 810x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Monsignore, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

11.11.2008 13:36:00 | Bíša

…vyhnáni už z ráje jste, páč hřešíte …ale jinak vám to přeji …

02.11.2008 12:22:00 | WhiteSkull

...tož dobře, odpouštím ti tvé hříchy,..pozor na ty šutráky!...

02.11.2008 12:04:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí