Sobotní noc

Sobotní noc

Anotace: .... byla to nádherná noc.....

Ta noc, jako kdyby neskončila,
V mých představách stále čilá,
Tvoje oči, co se na mě smály,
Jak dvě hvězdy žhavé plály.
Tvoje tělo, jež krása zdobí,
Těžko, těžko popsat slovy.
Krásný úlet jedné noci,
Byl mi ďábel ku pomoci.

Adrenalin, vášeň, štěstí,
Já řítila se do neštěstí –
Po hlavě a bez rozmyslu
Celá jsem se odevzdala,
Ty to víš moc dobře,
Jak jsem o Tebe stála.
Tvé oči mě uhranuly,
Tvůj úsměv mě rozehřál,
Tvůj sexy zadek a Tvé svaly,
Každý kousek mého těla tál.

Když políbils mě,
Já věděla, že mám u sebe ďábla,
Ne anděla.
Oba v tu chvíli chtěli jsme to stejně moc,
Způsobila to ta krásná noc…
Ten koncert a ta Tvoje krása –
Pro tu noc byla má spása.

Všechno uslo kolem nás
A náš byl zbylý noční čas…

Ty chytnul jsi mě, zmocnil se mě,
Tys mě chtěl a já Tebe,
Naprosto stejně toužila jsem vyletět s Tebou do nebe,
Zas a znovu,
Pořád bych Tě chtěla,
Chlap jako Ty,
Aby mi dal do těla…

Byla jsem šťastná,
Pak těžké ráno,
Poslední pusa,
Není nám přáno.

Lásko, Ty letíš za svojí milou,
A já nasávám dál Tvou vůni zbylou.

Zbylo mi po Tobě pár slz
A hodně vášně…
Přesto chci Tě znovu,
Chutnáš tak zvláštně…
Ze slz splétám opojení,
Má touha ta všechno mění,
Můj chtíč je silnější než city,
Vášeň pálí a doménou jsi Ty…

Třeba někdy přijdeš zas
A já Ti dám další čas,
Kdy v plamenech znovu tančit budem
A pak každý svou cestou půjdem…

Mně to stačí,
Je to k pláči?
Milovat se s Tebou
A letět spolu do nebe…
Přijeď…
Chceš mě, já Tebe…
Autor Ammazonic, 24.11.2008
Přečteno 562x
Tipy 20
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Karmínka, CyaNide, BArBArKO, Squat_the_world, Fighting Dreamer, Lonely.girl, el viento, NikitaNikaT., Paulín, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí