Miluji Tě/to

Miluji Tě/to

Anotace: nvm jakej nazev..tak proste..aby sem to sem mohla dat napsala jsem tohle...

Po těle mi běhá mráz,
když tu krásnou slast prožívám...
když Tvé tělo s mým je spojené
v jedno...

Mé tělo se ohýbá,
do tvaru luku.
A ty jsi mě postřelil
Amorovým šípem
lásky..

Už z Tebe srší,
ty slastně bílé deště
do hlouby mého těla
do hlouby
mé duše..

Snad zítra
budeš mě chtít ještě znát
snad někdy
zopakujeme si
tu krásu..

protožé já si stále zpívám
tu melodii
lá lá lásko...

Chci Tě,
miluji Tě...
Autor AnySs, 29.11.2008
Přečteno 763x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

to teda.. :D

30.11.2008 20:10:00 | AnySs

do hlouby je teda síla.

30.11.2008 12:30:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí