jen tak:)

jen tak:)

Anotace: --

MDŽ
Říká němej němýmu
na náměstí ve Slaným
den se chýlí k vosmýmu
pořádně to voslavim
já se spiju do němoty
co ty?co ty?co ty?
Já zas skočim na Růžu
když maji to MDŽ

BUZÍK
Slabej hlásek naříká
zabíjí snad čuníka?
žárovka se rozbliká
hle v průjezdu kolika
sklátila tam buzíka

RADA
Hladov syt
nemít mít
prachy nebo holou řiť
jednou radou se však řiď
když potkáš práci tak se kliď..

KŘEHKÁ
Byla tak křehká
to poznám
vždyť jsem romantik
přišla zlehka a řekla
za kolik?

KINOBOX
Na Zakarpatský Ukrajině
na sedm dní usnul v kině
Vasil ve stoje
promítali Tolstoje
Autor zenge, 06.12.2008
Přečteno 458x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, jedam, Myrja, Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí